Els nostres pans

Blat blanc

Al Forn Europa fem molts tipus de pa blanc diferents pensant en arribar a tots els públics. Per això busquem textures diferents pensant un pa òptim per a cada situació, per que no és el mateix fer-se un entrepà que una torrada. Tenim pans cruixents, pans suaus, pans tous, esponjosos, etc.

Pa de grenya

Cruixent!

El pa de grenya és un pa rústic ideal per fer amb tomàquet, en torrades o entrepans. Té una crosta gruixuda i cruixent que ajuda a la seva conservació. El fem en forma de barra o en pa de pagès (grenyot). Si troba que és massa cruixent li recomanem que provi el pa de parròquia o les gallegues.

Pa de grenya

Cruixent!

Pa de grenya

El pa de grenya és un pa rústic ideal per fer amb tomàquet, en torrades o entrepans. Té una crosta gruixuda i cruixent que ajuda a la seva conservació. El fem en forma de barra o en pa de pagès (grenyot). Si troba que és massa cruixent li recomanem que provi el pa de parròquia o les gallegues.

Pa de parròquia

Molta conservació

És un pa amb crosta cruixent però no excessivament gruixuda per tal que sigui més fàcil de menjar. La seva molla té un alveolat molt gran que el fa lleuger i esponjós. Això s'aconsegueix amb una fermentació molt llarga ni controlada. El fem en format de pagès (aproximadament 1Kg) i donem la opció de tallar-lo per poder-lo congelar fàcilment.

Pa de parròquia

Molta conservació

Pa de parròquia

És un pa amb crosta cruixent però no excessivament gruixuda per tal que sigui més fàcil de menjar. La seva molla té un alveolat molt gran que el fa lleuger i esponjós. Això s'aconsegueix amb una fermentació molt llarga ni controlada. El fem en format de pagès (aproximadament 1Kg) i donem la opció de tallar-lo per poder-lo congelar fàcilment.

Gallegues

Ideal per fer pa amb tomàquet!

Si el pa de grenya és massa cruixent per tu aquest és el teu pa. Les gallegues són un pa rústic amb molta molla i amb una crosta fina, de manera que atipa molt però alhora resulta molt fàcil de menjar. El fem en varies mides.

Gallegues

Ideal per fer pa amb tomàquet!

Gallegues

Si el pa de grenya és massa cruixent per tu aquest és el teu pa. Les gallegues són un pa rústic amb molta molla i amb una crosta fina, de manera que atipa molt però alhora resulta molt fàcil de menjar. El fem en varies mides.

Xapata

Ideal per fer entrepans

Es tracte d'un pa de crosta fina semblant a les gallegues però amb menys molla, es a dir, és un pa més lleuger i esponjós. Al Forn Europa fem xapates en molts tamanys diferents, per tant és perfecte per fer entrepans, mesura't la gana i tria la mida que més et convingui.

Xapata

Ideal per fer entrepans

Xapata

Es tracte d'un pa de crosta fina semblant a les gallegues però amb menys molla, es a dir, és un pa més lleuger i esponjós. Al Forn Europa fem xapates en molts tamanys diferents, per tant és perfecte per fer entrepans, mesura't la gana i tria la mida que més et convingui.

Pa de Coca

Ideal per torrar

És un pa de blat fet amb oli d'oliva verge extra que li aporta un sabor i una esponjositat excepcionals. Torrat queda molt lleuger i es potencia el sabor de l'oli d'oliva.

Pa de Coca

Ideal per torrar

Pa de Coca

És un pa de blat fet amb oli d'oliva verge extra que li aporta un sabor i una esponjositat excepcionals. Torrat queda molt lleuger i es potencia el sabor de l'oli d'oliva.

Pa suau

Pa bàsic

El pa blanc de tota la vida, ideal per fer entrepans o per acompanyar un menú diari. Al Forn Europa també el podràs trobar en format rodó per tallar-lo a llesques.

Pa suau

Pa bàsic

Pa suau

El pa blanc de tota la vida, ideal per fer entrepans o per acompanyar un menú diari. Al Forn Europa també el podràs trobar en format rodó per tallar-lo a llesques.

Pa de fabiola

Ideal per genives sensibles

Al Forn Europa hem elaborat un pa gairebé sense crosta pensat amb aquells amb genives sensibles. Aquest pa és perfecte per fer l'entrepà dels més petits de la casa per que a part de ser molt tou el fem en moltes mides diferents. També fem pa de fabiola integral.

Pa de fabiola

Ideal per genives sensibles

Pa de fabiola

Al Forn Europa hem elaborat un pa gairebé sense crosta pensat amb aquells amb genives sensibles. Aquest pa és perfecte per fer l'entrepà dels més petits de la casa per que a part de ser molt tou el fem en moltes mides diferents. També fem pa de fabiola integral.

Pa d'olives

Una combinació perfecte

Es tracta d'un pa sense massa crosta elaborat amb farina de blat normal que conté una exquisita mescla d'olives orènga i oli d'oliva. Esta tan bo que te'l menjaràs tot sol. Veure també pans especials

Pa d'olives

Una combinació perfecte

Pa d'olives

Es tracta d'un pa sense massa crosta elaborat amb farina de blat normal que conté una exquisita mescla d'olives orènga i oli d'oliva. Esta tan bo que te'l menjaràs tot sol. Veure també pans especials

Pa de ceba i formatge

Te'l menjaràs tot sol!

Al Forn Europa experimentem amb el pa i diferents ingredients que el puguin complementar, ceba, formatge, tomàquet, sobrassada, etc. El pa de ceba i formatge n'és un clar exemple, però si passes per la botiga segurament en trobaràs de nous...

Pa de ceba i formatge

Te'l menjaràs tot sol!

Pa de ceba i formatge

Al Forn Europa experimentem amb el pa i diferents ingredients que el puguin complementar, ceba, formatge, tomàquet, sobrassada, etc. El pa de ceba i formatge n'és un clar exemple, però si passes per la botiga segurament en trobaràs de nous...

Pa d'hamburguesa'

Fes-te la teva hamburguesa a casa

Pa rodó tou i resistent amb sèsam per sobre està pensat per soportar tot el que l'hi posis dins alhora que és bonissim per si sol. Imaginat una hamburguesa amb tots el ingredients que a tu t'agraden, o el entrepà vegetal dels teus somnis. Aquest és el teu panet, agafa'l i experimenta!

Pa d'hamburguesa'

Fes-te la teva hamburguesa a casa

Pa d'hamburguesa'

Pa rodó tou i resistent amb sèsam per sobre està pensat per soportar tot el que l'hi posis dins alhora que és bonissim per si sol. Imaginat una hamburguesa amb tots el ingredients que a tu t'agraden, o el entrepà vegetal dels teus somnis. Aquest és el teu panet, agafa'l i experimenta!

Pa de motlle

Per sandvitxos

Ideal per fer bikinis, sandvitxos vegetals o simplement untat amb xocolata. Al Forn Europa tobaràs motlles grans, petits, sense crosta o integrals. Potser t'interesa el nostre pa de 4 grans.

Pa de motlle

Per sandvitxos

Pa de motlle

Ideal per fer bikinis, sandvitxos vegetals o simplement untat amb xocolata. Al Forn Europa tobaràs motlles grans, petits, sense crosta o integrals. Potser t'interesa el nostre pa de 4 grans.

Loading...